За нас

Како иновативна компанија која се зацврствува во својата област, на онлајн микрофинансирањето во Македонија, ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје (М Кеш) си поставува за цел да се развива и да даде нови иновативни идеи и производи, кои одговараат целосно на потребите на граѓаните во Македонија. Воедно, со бизнис моделот и својата политика на развој и работење, М Кеш е во план да биде дел од Мениџмент Фајненшел Груп (МФГ).

Мениџмент Фајненшел Груп (МФГ) е ново формирано друштво, чија цел е да опфати во својата структура група од компании, кои се во областа на небанкарските финансиски услуги. Групата на МФГ има амбиции да се утврди со најбрз развој и најбрза достава на финансиски услуги во Центарална и Источна Европа, благодарение на планирањата и иновациите во бизнис идеите на компаниите. Некои од нив се со над 10 годишна историја на работење во финансиските услуги, како и со над 6000 вработени и соработници во повеќе од 270 канцеларии како што се Бугарија, Украина, Романија, Полска, Чешка и Македонија.

До овој момент плановите на Мениџмент Фајненшел Груп (МФГ) за придобивање на компании, во сферата на микрофинансирањето, се во процес на реализација. Фактичките активности за остварување на намерите ќе бидат преземени по добивање на дозвола од регулаторните органи во земјата, согласно законските барања.

М Кеш е сосема нов модел на финансиска услуга, создаден и усогласен според потребите на македонскиот пазар. М Кеш дава мал паричен заем брзо, лесно и удобно во вистински момент, кога имаш потреба од финансиски ресурс.

Ние, во М Кеш веруваме и се придржуваме до принципите на одговорното кредитирање - нашите заеми се одобруваат при јасни услови за клиентот. Нашите кредити се исплаќаат преку фиксни неделни или месечни рати, што гарантираат на нашите клиенти мир, предвидливост и висок степен на контрола врз исплатата на заемот.

Нашите производи

Нашите производи се прилагодени целосно со потребите на нашите клиенти. Поради краткорочноста на нашите кредити, клиентите лесно може да ги плаќаат своите рати, без тоа да го влошат нивниот месечен буџет на домаќинствата и нивниот бизнис. На овој начин, тие успеваат да го планираат својот буџет за подолг временски период.

Нашите вработени

Нашите вработени ќе одговорат на твоите прашања и ќе ти помогнат да одбереш најповолен за тебе паричен заем според твоите индивидуални можности. На нашиот телефонски број +389 (2) 51 15 000 те очекуваат колегите од Контакт Центарот, од кои што можеш да добиеш дополнителни информации.

Нашите клиенти

Од 2005 година до денес нашата компанијата има издадено над 1 000 000 кредити во Европа, на над 600 000 клиенти. Тоа се луѓе со различен социјален статус кои ги користат нашите производи за различни цели - од плаќање на сметки и реновирање на живеалишта до средства за бизнис, прослави и патувања.

Овој сајт користи колачиња (cookies), за да ги подобри услугите.Разбери повеќе

Сфатив
best live chat