Rss

RSS е систем за извлечкување на информација од М Кеш кон тебе. Тој ти овозможува да ги добиваш сите новини во моментот, кои што се објавени на сајтот. Ако твојот интернет пребарувач не подржува RSS содржини, за да бидат отворени линковите подоле,потребен е RSS читач. Постојат 2 типа - самостоен, кој се инсталира на твојот компјутер (на пример FeedReader) или интернет базиран (на пример Bloglines).

Одбери од кои рубрики да добиваш најави за материјали, копирај ја адресата и воведи го линкот како содржина (feed) во твојот RSS читач.

Овој сајт користи колачиња (cookies), за да ги подобри услугите.Разбери повеќе

Сфатив
best live chat